The Government: la nova confimació per a la XIXª Edició del Bestialc

L'organització del Bestialc anuncià fa unes setmanes que la banda madrilenya The Government actuarà en la XIXª Edició del Bestialc, que es celebrarà el proper 14 de juny en la Pista Jardí de l'Alcora.

Soul, garage, punk i 70's rock s'entremesclen i donen forma a la música d'aquest power-trio madrileny, que es caracteritza per la potència dels seus directes. Podeu escoltar el seu últim disc punxant ací.


Per a estar al corrent de les novetats del Bestialc, podeu visitar tant aquest blog com la seua pàgina de facebook.

Ja emetem en streaming!

Com bé sabreu els aficionats a la nostra ràdio, l'emissió en streaming és una realitat desde fa unes setmanes. Utilitzant programes gratuïts i la tecnologia de giss.tv, finalment vam aconseguir que s'escoltés la nostra emissora a través del següent enllaç: http://giss.tv:8001/dskradio.mp3. A més, des de fa uns dies, podeu escoltar la nostra senyal mitjançant un reproductor que hem habilitat ací, al blog, i que podeu trobar a la dreta d'aquesta entrada.

No obstant açò, heu de tenir en compte que aquests programes poden i solen donar errors (pèrdua de la connexió, caiguda dels servidors, etc.), pel que és possible que l'emissió en streaming estiga caiguda durant curts períodes de temps; de la mateixa manera, també existeixen problemes amb el nostre hardware, que de tant en tant ens dóna errors que fan caure l'emissió on-line. Per aquest motiu us demanem paciència si veieu que l'streaming no funciona en algún moment.

En les properes setmanes intentarem incorporar noves pestanyes al blog, per tal de poder penjar la nostra nova graella -que encara està en construcció-, els podcasts que tenim pujats a ivoox, etc. Us anirem informant, també, dels nous grups que visitaran l'Alcora per actuar, el 14 de juny, en la XIXª edició del Bestialc.

Vibravoid actuaran en la propera edició del Bestialc

Els amants de la música en directe de l'Alcora poden estar d'enhorabona. I es que la setmana passada l'organització del Bestialc va anunciar en la seua pàgina de facebook que els alemanys Vibravoid actuaran aquest 14 de juny en la capital de l'Alcalatén.

Vibravoid sorgeix com l'intent de tres joves de Dusseldorf de revitalitzar el rock psicodèlic dels anys 60 i 70. No obstant això, la banda, notablement influenciada també per grups de garage rock dels '80, ha aconseguit destilar un so que els és propi. Amb set discos d'estudi i dos en directe, editats arreu del món i sempre amb format vinil, Vibravoid s'ha consolidat com el major exponent del rock psicodèlic a nivell europeu.



Per a estar al corrent de les novetats del Bestialc, podeu visitar tant aquest blog com la seua pàgina de facebook.