XIXª Edició del Bestialc: Horaris i novetats

Ja tenim ací la XIXª Edició del Bestialc! Aquest dissabte 14, a les 17:00h., començarà a sonar la música en la Pista Jardí de l'Alcora. Els horaris són els següents:


Us informem, també, de que la organització del festival ha programat un autobús que sortirà des de La Farola (Castelló), a les 16:00h. i que tornarà a les 07:00h. del diumenge. El preu és de 6€. Per a reservar plaça, heu de contactar amb l'organització del festival o bé amb la gent de El Formiguer WH. Podeu fer-ho mitjançant les seues xarxes socials.

A més, aquest any s'ha habilitat una zona d'acampada en Sant Vicent, amb banys, paellers, berenadors... Si algú està interessat, cal que contacte amb la organització del festival abans del 13 de juny, enviant el seu nom complet, DNI, localitat, telèfon i nombre d'usuaris acampats amb ell o ella (només fa falta entregar les dades d'una persona per grup).

Ens veiem el dissabte en la Pista!


Què hi ha al darrere de La Novena Puerta?

Pròxim divendres 6 de Juny, a les 00:00h. de la nit, en Cassette 29.
Taula rodona: "¿QUÉ HAY DETRÁS DE LA NOVENA PUERTA?"


Els amants del misteri tenen una cita el proper divendres 6 a les 00:00h. en Cassette 29. L'equip de "La Novena Puerta", el programa de misteri de Radio Taller DSK, es presenta davant la seua audiència en una taula rodona on explicaran anècdotes, el "com es va fer" i tots els secrets que hi ha al voltant de la realització de "La Novena Puerta". A més, s'analitzaran alguns expedients inèdits que encara no han sigut emesos.

Entre els assistents es sortejarà un llibre que serà dedicat al guanyador o guanyadora.

Esperem la vostra assistència i participació.