Remodelant el blog i colonitzant la xarxa

No podem ignorar-ho més: internet ja no és el futur, sinó el present. També al món de la ràdio. Per aquest motiu, des de l’Associació Cultural Taller Jove DSK, estem duent a terme diversos projectes per tal d’adaptar la nostra ràdio als temps que corren. Com ja vam comunicar als diversos mitjans de comunicació de la zona, a part d’intentar expandir l’amplitud d’ona del nostre emissor, estem treballant en la possibilitat d’emetre en streaming (i esperem no tardar molt de temps en poder fer-ho possible).

Però adaptar-se als temps que corren no comporta només açò. Som conscients que la presència de la ràdio local en la xarxa és essencial per a la nostra visibilització i supervivència. Per aquest motiu, a banda de treballar en l’anteriorment citat, també volem augmentar la nostra presència ací, a la xarxa. En un primer moment, la nostra intenció és recuperar aquest blog, per tal d’anar penjant tota aquella informació que puga ser d’interès per a la nostra audiència: notícies sobre la ràdio local, informació sobre els diferents programes, enllaços als podcasts d’aquests, etc. Volem convertir aquest blog en el cor de la ràdio DSK dins la xarxa.

La colonització de les diferents xarxes socials és també una tasca que tenim pendent; sabem que són el mitjà que pot conduir-nos més ràpidament a l’audiència i el garant d’una major interconnectivitat entre vosaltres, els oients, i la gent que composem l’associació. Realment necessitem aquest feedback.

Per ara només podem demanar-vos que sigueu pacients.