Ja emetem en streaming!

Com bé sabreu els aficionats a la nostra ràdio, l'emissió en streaming és una realitat desde fa unes setmanes. Utilitzant programes gratuïts i la tecnologia de giss.tv, finalment vam aconseguir que s'escoltés la nostra emissora a través del següent enllaç: http://giss.tv:8001/dskradio.mp3. A més, des de fa uns dies, podeu escoltar la nostra senyal mitjançant un reproductor que hem habilitat ací, al blog, i que podeu trobar a la dreta d'aquesta entrada.

No obstant açò, heu de tenir en compte que aquests programes poden i solen donar errors (pèrdua de la connexió, caiguda dels servidors, etc.), pel que és possible que l'emissió en streaming estiga caiguda durant curts períodes de temps; de la mateixa manera, també existeixen problemes amb el nostre hardware, que de tant en tant ens dóna errors que fan caure l'emissió on-line. Per aquest motiu us demanem paciència si veieu que l'streaming no funciona en algún moment.

En les properes setmanes intentarem incorporar noves pestanyes al blog, per tal de poder penjar la nostra nova graella -que encara està en construcció-, els podcasts que tenim pujats a ivoox, etc. Us anirem informant, també, dels nous grups que visitaran l'Alcora per actuar, el 14 de juny, en la XIXª edició del Bestialc.